Sajtómegjelenések

Ezt írták rólunk

Örömmel mondhatjuk, hogy a sajtó és a különböző médiák - különösen térségünkben - kiemelten foglalkoznak szövetkezetünkkel. Ebből készítettünk egy összeállítást, újságcikkekből és videókból.


Megnézem

Termelőknek

Élvezze a tagság előnyeit!

Ha Ön már partnerünk, élvezze tagjaink számára hozzáférhető szolgáltatásainkat. A honlapról többek között letöltheti a termelési adminisztrációhoz szükséges adatlapokat is. Ha még nem tagunk, tájékozódjon honlapunkon és mérlegelje a tagság előnyeit.

Megnézem

Kínálatunk

Zöldségek kiváló minőségben

Tekintse meg részletes zöldségkínálatunkat, amely az idényjellegű gyümölcsöktől kezdve a szinte egész éven át biztosított zöldségeken keresztül a mélyhűtött termékekig terjed. Megbízható szállítás. Legyen a partnerünk.


Megnézem

"Közel 8 éve vesszük a zöldséget a Hanság TÉSZ-től, és ez alatt az idő alatt frissességéért és minőségéért nagyon megszerették a vásárlóink is. Náluk már fogalommá vált a „hansági zöldség”, ahogyan nálunk is a megbízhatóság és a rugalmas szállítási lehetőségek miatt is. Mindenkinek csak ajánlani tudom."
Egy partnerünk a sok közül

További elégedett partnereink:   

Legfrissebb hírek

Megújult a honlapunk

Egészen új megjelenéssel köszöntjük kedves látogatóinkat és az érdeklődőket. Az általános ismertetők és terményeink bemutatása mellett tagjainknak külön szolgáltatásokat nyújtunk a „Tagoknak” menüpont alatt, valamint csokorba szedtük eddigi sajtómegjelenéseinket is. A híreket folyamatosan frissítjük, érdemes lesz visszatérni. Kellemes böngészést.